Ut og kosa deg?

Sjølv om poteter er viktige for oss, er det ikkje berre poteter me serverer. Me serverer til dømes Poteter med Entrecôte, Poteter med pannesteikt torsk, Poteter med biffsnadder, Poteter med ovnsbakt laks...

Mandag - lørdag er restauranten open mellom 1400 - 2100! Me tilbyr gjerne buffet på kvardagane frå kl 1700, men det er ikkje ein regel så kanskje har me ein dagens middag den dagen du velger å komme innom.

Om du ønskjer å komma å eta her hos oss mellom 1400-1700 så er du hjerteleg velkomen til det, vi har ikkje noko fastsatt meny, men me lager det du har lyst på og det vi har på lager!

Søndag er vår restaurant open 1300 - 1700, då er det søndagsmiddag med eit rikhaldig innhald av både varme og kalde retter, samt eit stort dessertbord. 

Meir informasjon om kva du kan eta i vår restaurant:   

Komlebuffet

Kvar torsdag serverer me tradisjonsrike komler med alt tilbehør, frå 13-18. Du kan sjølv bestemme om du vil ete 1 eller 5 komler - du finn dei på vår buffet.

Vær obs på at komlene er ikkje å finna å vår restaurant frå medio juni til medio august.

Søndagsmiddag

På søndagar tilbyr me familiebuffet med godt utval for store og små, og ikkje minst eit rikhaldig dessertbord... Her er det lurt å bestille bord......


Selskapsmeny

Herleg selskapsmat, du bestiller denne på førehand. Her er noko av det me kan laga, men har du andre ynskjer så ordner me det meste!

Ikkje så svolten?

Kjøkkenet vårt kan lage både rekesmørbrød, omelett eller ein salat om du ikkje har lyst på middag - bare spør så ordner me!